Bio resonantie met Bach Bloesem

bio-resonantie-bach-bloesem

Bio resonantie en Bach Bloesem therapie zijn beide alternatieve geneeswijzen die steeds populairder worden in Nederland en daarbuiten.

Maar wat houden deze therapieën precies in, hoe werken ze en hoe kunnen ze elkaar aanvullen? In dit artikel duiken we dieper in op deze vragen.

Wat is Bio Resonantie?

Bio resonantie is een therapie gebaseerd op het principe dat elk orgaan en elke cel in ons lichaam trillingen of frequenties uitzendt. Wanneer er sprake is van ziekte of onbalans, kunnen deze frequenties verstoord raken.

Door middel van bio resonantie apparatuur kunnen therapeuten deze verstoorde trillingen detecteren en corrigeren, wat helpt om het lichaam weer in balans te brengen.

De kracht van Bach Bloesem therapie

Bach Bloesem therapie is ontwikkeld door Dr. Edward Bach in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Deze therapie maakt gebruik van de energieën van wilde bloemen om negatieve emoties en gemoedstoestanden te transformeren.

Er zijn 38 verschillende remedies die elk gericht zijn op een specifieke emotie of gemoedstoestand.

Hoe Bio Resonantie en Bach Bloesem samenkomen

Beide therapieën richten zich op het herstellen van balans in het lichaam, maar ze doen dit op verschillende manieren.

Terwijl bio resonantie zich richt op het corrigeren van fysieke frequenties, richt Bach Bloesem therapie zich op het emotionele en mentale welzijn.

Door deze therapieën samen te gebruiken, kunnen patiënten profiteren van een holistische benadering die zowel het fysieke als het emotionele welzijn aanpakt.

Toepassingen en voordelen

Bio resonantie kan bijzonder effectief zijn bij het behandelen van chronische klachten zoals allergieën, huidproblemen en spijsverteringsproblemen. Het helpt ook bij het ontgiften van het lichaam en het versterken van het immuunsysteem.

Aan de andere kant biedt Bach Bloesem therapie oplossingen voor emotionele uitdagingen zoals angst, verdriet, onzekerheid en woede. Het kan ook helpen bij het vergroten van positieve kwaliteiten zoals moed, geduld en optimisme.

Samen bieden deze therapieën een krachtige combinatie die het lichaam en de geest in balans kan brengen, wat leidt tot een betere algemene gezondheid en welzijn.

Helpt om in balans te komen

Bio resonantie en Bach Bloesem therapie zijn twee krachtige alternatieve geneeswijzen die, wanneer gecombineerd, een holistische benadering van gezondheid en welzijn bieden.

Door te focussen op zowel het fysieke als het emotionele welzijn, kunnen patiënten profiteren van een uitgebreide genezingsbenadering die hen helpt om zich op hun best te voelen.