Wat is Bio resonantie therapie?

bio-resonantie-energie

Bio resonantie therapie is een vorm van natuurgeneeskunde die gebruik maakt van energetische trillingen om het lichaam te diagnosticeren en te behandelen.

Geschiedenis van Bio resonantie therapie

De oorsprong van bio resonantie therapie gaat terug tot de jaren 1970. Het is gebaseerd op de theorie dat elke cel in ons lichaam een bepaalde trillingsfrequentie heeft.

Wanneer deze trillingen verstoord zijn, kan dit leiden tot ziekte of aandoeningen.

Hoe werkt bio resonantie therapie?

  • Diagnose met apparatuur: Bio resonantie therapie maakt gebruik van specifieke apparatuur om de trillingsfrequenties van een persoon te meten en te vergelijken met normale frequenties.
  • Correctie van frequenties: Wanneer afwijkingen worden gedetecteerd, stuurt de therapeut corrigerende trillingen naar het lichaam om het evenwicht te herstellen.
  • Behandeling op maat: Afhankelijk van de diagnose kan de behandeling variëren van enkele minuten tot meerdere sessies.

Voordelen van bio resonantie therapie

  1. Niet-Invasief: De therapie is pijnloos en niet-invasief, wat betekent dat er geen chirurgische ingrepen of medicatie nodig zijn.
  2. Algehele welzijn: Velen geloven dat het helpt bij het verbeteren van het algehele welzijn door het herstellen van de natuurlijke balans van het lichaam.
  3. Geen bijwerkingen: Er zijn geen bekende schadelijke bijwerkingen van bio resonantie therapie, waardoor het een veilig alternatief is voor traditionele behandelingen.

Veelgestelde vragen over Bio resonantie therapie

  • Is het veilig? Ja, bio resonantie therapie is veilig en er zijn geen bekende negatieve bijwerkingen.
  • Hoeveel sessies heb ik nodig? Dit varieert per individu, afhankelijk van de aandoening en de ernst ervan. Uw therapeut zal een persoonlijk behandelplan opstellen.

Voor welke behandelingen?

Bioresonantie wordt gebruikt bij de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder allergieën, huidproblemen, pijnklachten, en zelfs bij het stoppen met roken. De therapie wordt ook ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Meer voordelen van Bioresonantie

Een van de grootste voordelen van bioresonantie is dat het een pijnloze en niet-invasieve behandelmethode is. Patiënten ervaren de therapie als ontspannend en stress verminderend.

Bovendien zijn er geen bekende negatieve bijwerkingen, waardoor het een veilige keuze is voor mensen van alle leeftijden.

Unieke natuurgeneeskunde

Bio resonantie therapie is een unieke vorm van natuurgeneeskunde die het potentieel heeft om vele aandoeningen en kwalen te behandelen. Met zijn niet-invasieve benadering en gebrek aan bijwerkingen, biedt het een alternatief voor traditionele medische behandelingen.